Tuesday, 7 January 2014

HARUM MALAM....kesan yang superbb !!!

BOTOL LAMA
PENUTUP HITAM..
Harum Malam ada sireh..sebab tu siapa yg dah try minum bau badan hilang..cik abg asyik puji bau wangi je.....!
"FENOMENA" Harum Malam kini bagaikan tsunami melanda rangkaian online... 
Paling Laris 10/10 pelanggan akan repeat order kerana terbukti akan keberkesanannya 100% . .:))
Ingedient HARUM MALAM
♡Ros
♡Sirih
♡Kismis
♡Delima
♡Madu
♡Manjakani
♡Limau purut
♡Kayu serapat
♡Buah tin
♡Goji
♡Pueraria lobata & mirifica....
HM..
JOM GRAPSS..
HOT HOT ITEM...


RM33
ADD RM6....postage
harga *STANDART*
dari HQ..

harum malam..
KINI
diperbarui dgan penutup pink**
oleh kerana berluasa yg fake HARUM MALAM..
kini
PENUTUP PINK
ADE COP holigram...yer dearr..

Harum Malam sesuai di minum masa period..Sebab dia boleh hilangkan sengsara sakit senggugut uolss! Selain tu boleh hilangkan bau period yg kurang menyenangkan tu..Bagi period yg x teratur juga sangat sesuai ambil harum malam..Sebab dia boleh stabilkan hormon sekali..Yang mana ada masalah period kejap mai kejap x main harus cuba..Insya Allah.

1 Botol=RM33/39 (tanpa pos)@RM40 SM/RM45 SS (siap pos)
3 Botol=RM90/100 (tanpa pos)@RM100 SM/RM110 SS (siap pos)
6 Botol=RM180/220(tanpa pos)@RM190 SM/RM200 SS (siap pos)

SY TAK JUAL BORONG...
hanya retail...

 BERFUNGSI LAIN :



✔ Merawat keputihan

✔ Membunuh kuman dan fungus

✔ Mencegah bau vagina & Badan

✔ Menyamankan vagina

✔ Berfungsi sebagai anti bakteria

✔ Menghilangkan kegatalan

✔ Boleh digunakan ketika haid...



 FARAJ BERAIR DAN BERBAU ??

BAU BADAN..
PELUH BERBAU..TENGIK ?

 Bau Badan Hilang

"Bau badan dan keputihan saya dah hilang.. lepas tu kalau period dh xsengugut sgt.. bau pun kurang.. lepas ni kalau deodorant abis dh xrisau.. xpakai pun xpe xde bau badan"...
 TESTIMONI HARUM MALAM 

◇ 5 ari guna bau bdn hilang
◇ miss v mkin ketat
◇ badan rsa ringan
◇ ank buah 11 thn pn guna...

Harum Malam sesuai untuk :

Remaja
Anak dara
Kesan kepada anak dara :
Bau badan hilang
Keputihan berkurang dan kurang berbau
Kurang gatal di bahagian V
Senggugut kurang dan period tidak berbau
Kanak-kanak
Wanita berkahwin
Wanita berpantang
Perempuan yang menyusukan baby...

AKAK..bagi info siap2..
BERMINAT?

GATAL KERANA KEPUTIHAN

Bahagian kewanitaan merupakan bahagian yang sensitif dan perlu perhatian khusus. Hampir setiap bulan pastinya wanita akan mengalami menstruasi malah sering disertai oleh lendir yang keputihan. Hal ini tidak termasuk dengan masalah lain yang berkaitan dengan aktiviti seharian yang kadangkala akan menjadikan keadaan di sekitar bahagian kewanitaan menjadi mudah lembap dan apabila kelembapannya tidak terkawal akan menimbulkan masalah baru seperti gatal-gatal, kulit di sekitarnya memerah atau bercak putih dan sebagainya. Hal ini akan menimbulkan keadaan yang tidak selesa.

Keputihan merupakan salah satu permasalahan bahagian kewanitaan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan atau dalam istilah perubatannya dikenali sebagai leukorhea merupakan sejenis cecair atau lendir yang keluar dari vagina....


P/S...CARA2 PEBGAMBILAN?
SY akan bantu...selepas pembelian....yer.
HARUM MALAM...hanya terdapat di pasaran online !!
tidak terdapat di mana2 kedaii...
arahan dari HQ...
menjadikan HM...meledakkk , di pasaran online...:))

PENTING!! ---------- Sila PM detail selepas bayaran dibuat seperti : NAMA ALAMAT NO TEL JUMLAH & PRODUK GAMBAR SLIP BANK....

7 comments:

  1. Salam...berminat? Add sis whaosapp..for fast reply dn order..nyatakn kuantity, confim nk order , nnti akak send account no...012-3623942
    ...

    ReplyDelete
  2. ikha:
    berminat nk order..
    buat pembayaran (jika confirm nk sis send no accout)
    dh bank in bagi detail...
    alamat:
    nama:
    kuantity item:
    no phone:

    dan slip bank:

    ReplyDelete
  3. Tq to my cust
    From kelantan...
    3 pcs harum malam....
    Tq....dear..:))

    ReplyDelete
  4. Tq to my cust
    From kelantan...
    3 pcs harum malam....
    Tq....dear..:))

    ReplyDelete
  5. Salam..
    Trm kseh to my cust dri tetengganu...
    Fir order harum malam..3 pcs.....tq dear..:))

    ReplyDelete
  6. salam....trm kseh Puan AYU
    dri PJ..for order harum malam....

    ReplyDelete