Wednesday, 31 July 2013

TANAKA ...Bedak Tate by D.E.A

LAMBAKKAN BEDAK *TANAKA*
RESTOK
40G >>>> RM 23
110G>>>>  RM 26
POSTAGE  RM6/SM
RM 9 /S/SWK
HIJAU >> LEMON
PINK>> ROSES
PUTIH >> JASMINE
CREAM>> ORIGINAL
BOLEH DIGUNAKAN DGN 3 CARA: BEDAK SEJUK, FOUNDATION, SCRUB BADAN..

KENALI JENIS KULIT ANDA...
MASALAH JERAWAT??
JERAGAT??
BEDAK TANAKA

diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat

- Haluskan kulit

- Cerahkan kulit

- Hilangkan jeragat

- Lembutkan kulit

- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka

- Pelindung cahaya matahari

- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh

digunakan satu badan

- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation...

Tuesday, 30 July 2013

FISHTAIL DRESS.....SALE SALE RAYA !!

NORMAL PRICE : RM 78.


SKIRT : ADD



RM 50.00 ( NORMAL )


POSTAGE / set RM 8 semenanjung / RM 12 sabah & sarawak.

LENGTH :
FRONT : 41 INCHES
BACK : 54 INCHES
SHOULDER : 16 INCHES
WAIST : 34 INCHES
BOTTOM : 48 INCHES ( FISHTAIL)

MATERIAL : COTTON STRETCHABLE
FIT UNTIL SIZE 44.

FISHTAIL DRESS




NORMAL PRICE : RM 78.


SKIRT : ADD



RM 50.00 ( NORMAL)

POSTAGE / set RM 8 semenanjung / RM 12 sabah & sarawak.

LENGTH :
FRONT : 41 INCHES
BACK : 54 INCHES
SHOULDER : 16 INCHES
WAIST : 34 INCHES
BOTTOM : 48 INCHES ( FISHTAIL)

MATERIAL : COTTON STRETCHABLE
FIT UNTIL SIZE 44..


SALE SALE
BAJU RAYA..
KINI HANYA DI HUJUNG JARI ANDA..
JIMAT MINYAK,TOL
TAK PAYAH BERSESAK2 NK SHOPPING LUAR...
TENTU JEM..
KAMI BUNGKUS DAN BARANG SAMPAI DEPAN PINTU.. RUMAH/OPISS
HANYA SAIN JER...:)) SENANG KAN KAN
JOM
JANGAN SEGAN2 SMS
012 3623942
NYATAKN KOD:
COLOR:

P/S: PADA ANDA YANG NK ORDER
MASEH SEMPAT LG...
ATAU BAGI ALAMAT KAMPUNG TERUS
PUN BOLIH...
YELAH KAN..PEH RAYA TEMPOH
PROMOSI KAT SINI...DH TAMAT TEMPOH..
SO DARI KEMPUANAN DENGAN HARGA 
YG DIPAPARKAN...MEH ORDER CEPAT !!


Chiffon With Full Silk Inner Lining ...ELEGANT di hari lebaran!!!


CAK 10242

RM80 (include postage)
Measurement: Length: 139cm Bust: 92cm Waist: 60-92cm Shoulder: 34cm Sleeve: 60cm
Material: Chiffon With Full Inner Lining

***WITHOUT BELT**

CAK 10244

normal price rm 85.00 include postge smnjng (BERCORAK)
Measurement: Length: 140cm Bust: 92cm Shoulder: 36cm Sleeve: 62cm Waist: 60-90cm 
Material : Chiffon With Full Silk Inner Lining 
*WITH FREE BELT

CAK 10244

normal price rm 85.00 include postge smnjng
Measurement: Length: 140cm Bust: 92cm Shoulder: 36cm Sleeve: 62cm Waist: 60-90cm 
Material : Chiffon With Full Silk Inner Lining 

***WITH FREE BELT**

CAK 10244

normal price rm 85.00 include postge smnjng
Measurement: Length: 140cm Bust: 92cm Shoulder: 36cm Sleeve: 62cm Waist: 60-90cm 
Material : Chiffon With Full Silk Inner Lining 

**WITH FREE BELT**

call/sms.. cepat sy reply..
012 3623942
jom grappp it...sempat lg klw berminat nk wat order sebelum
 ADMIN tutop kedai..bercuti !!
payment sebelom kol 2 petang..
pos pacel hari yang sama yer...:))


Saturday, 27 July 2013

Maixara C -Sential....offerr lagii harga TERKINI* jatuh mendadakk...dah akhir2 ramadhan ..:)))


MCS PROMOSI *TERKINI*
HINGGA 31 JULAI....
RM 85 PCS
harga asal bolih lihat banner paling atas ( header)


AURA WHITE
HARGA ASAL RM150..
KINI HANYA
RM130
JIMAT DAN BERBALOI2...
SAPE YG BERMINAT NAK ORDER..
JOM ...SMS/CALL
012 3623942..
GABUNGAN YG SERASI MCS + AURAWHITE..

MCS+ AURA WHITE= RM85+ RM130= RM215.

UNTUK MAKLUMAN...
LAST POS PACEL....
IALAH 3/8 SO...
SAPE2 NK WAT ORDER MASEH SEMPAT LAGI..
JANGAN NANTI TERLEPAS HARGA PROMOSI NI...
TAK DAPEKK NAK TOLONGG...YERR..

Thursday, 25 July 2013

Obuse Tint...

WARNA:
Apple Red
Peach Orange 
Cherry Pink
RM 18 pcs termask postage/sm

Lip tint adalah pewarna bibir yang ajaib kerana selain memberikan warna yang lebih segar dan nampak natural, ia juga tahan lama, mudah disapu dan mudah dibawa. Ia juga adalah 'produk wajib' bagi kebanyakan pelakon Korea.
14 sebab mengapa anda harus membuang lipstick anda dan menggantikan dengan Lip Tint!
1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural
2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu 
3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit. 
4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti. 
5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat
6. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje 
7. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
9. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
10.Mudah Dibawa
11.Tahan Lama
12.Kelihatan Anggun
13.Harga Berpatutan



 OBUSE TINT ini boleh tahan 4 – 6 jam.
 OBUSE TINT ini berbentuk cair dan berwarna.
 OBUSE TINT sangat terkenal dan dipakai oleh artis-artis Korea.
 Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink asli.
 OBUSE TINTini tidak membuat bibir kering kerana mengandungi stiva extract and jojoba.
 OBUSE TINT ini juga boleh diguna dibahagian pipi untuk seperti pemerah pipi.
 Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara natural
 Kalau pakai lip tint, bibir jadi berwarna tapi tidak terasa berat seperti memakai lipstick, lebih ringan dan tampak natural.
 OBUSE TINT yang bagus juga jauh lebih tahan lama daripada lipstik. Warnanya tidak akan hilang walaupun dipakai saat makan dan minum.

Sebotol : 5ml (Kegunaan Sebulan)

K-Colly ..harga jatuh menjunam!!





kak mah... kak jah
harga K- Colly sweet 17 jatuh menjunam...
Bagi harga paling *CUN*
FREE GIFFT lagiii..
ADMIN dengan iklas hati..
HARGA ASAL RM169/SM
KINI HANYA RM149/SM
FREE BEDAK TANAKA( 40 G)

PILIHAN ( HIJAU/COKLAT ATAU PINK )nyatakan nk color yg mana..:))
DAN 5 BIJI VIT RAMBUT TAUU....

tempoh PROMOSI SEHINGGA PENHUJUNG RAMADHAN YER...
PEH RAYA SY TUTOP KEDAI..
SEHINGGA DI BUKA SEMULA..BILA?
NANTI UPDATE LERR...
HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA YER ...

KOD PRODUK: TANAKA LEMON 40MG(hijau)
- ekstrak lemon sesuai untuk mereka yang berjerawat, berparut tebal, berminyak, gelap/kusam dan tona tidak sekata.
- Ia mencerah, menghalus dan membaiki tekstur kulit.


KOD PRODUK: TANAKA ROSE 40GM(pink)
- ekstrak rose sesuai untuk kulit kering dan mempunyai tanda2 awal penuaan seperti tompok2 gelap, jeragat/kedutan halus dan kendur
- Ia melembab, menganjal dan menjadikan kulit tampak lebih bermaya dan awet muda


KOD PRODUK: TANAKA NATURAL 40GM(coklat)
- dengan lebih ekstrak tanaka, untuk kulit normal dan bermasalah
- Ia membantu mengecilkan liang pori, menghalus dan melindungi kulit dari sinar UV, sesuai dijadikan scrub untuk seluruh badan, alami sensasi seperti rawatan spa di rumah..

Wednesday, 24 July 2013

Sabun PINKISH...

jangan tertipu dengan jenama yang seakan2 sama sabun pinkish...
pastikan yang ori mempunyai cop di atas sabun..
dapatkn dari KAMI..yg pasti nye original...insyaAllah.




RM 35 PCS
Kelebihan:
Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
Memudarkan & menghilangkan parut & cela
Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
Mengurangkan kedutanMencerahkan kulit yang kusam/gelap
Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit dicelah2 lipatanBoleh digunakan untuk muka & badan
Memberi kelembapan yang sempurna
Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal.

DUA GABUNGAN YANG MANTAP...
MEMUDAR  PARUT"MENCERAHKAN WAJAH..


buat lah pilihan yang bijak..
hanya rm 35 
call/sms 012 3623942/LINE
HAPPY SHOPPING HERE....:))

Tuesday, 23 July 2013

SABUN MADU HERBA

 RM30
HILANGKAN JERAWAT DENGAN KULIT KAYU MANIS

1) Mula-mula ambil satu kulit kayu manis dan asahkannya pada tembikar atau alas pengasah campurkan dengan sedikit madu. 

Kalau takde madu boleh juga gunakan air biasa. 

2) Jadikannya sebagai masker dan sapukan ke seluruh muka sebelum masuk tidur.

3) Bilas dengan air bersih pada keesokan paginya.

Amalkan sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Peringatan

Kalau first time cuba letakkan nipis-nipis sebab kulit kayu manis ini panas. Kalau dah biasa boleh sapuan tebal.

IKLAN
-------
Kalau nak mudah dan cepat. Dapatkan Sabun Madu Herba. Semua ramuan yang penting untuk basmi jerawat dah di adun lengkap dlm "SABUN MADU HERBA"

Harga Sabun Madu Herba ialah :

1 biji RM30 (RM35 bagi Sabah & Sarawak)
2 biji RM55 (RM60 bagi Sabah & Sarawak)
3 biji RM80 (RM85 bagi Sabah & Sarawak)

ANDA TIDAK PERLU MEMBAYAR HARGA POS.

1) Sabun Madu Herba SUDAH TERBUKTI BERKESAN merawat masalah JERAWAT dan PARUT JERAWAT, Jeragat, Kulit berminyak dan Resdung, Banyak pengguna Sabun Madu Herba menghantar testimoni kejayaan mereka. 

2) Harga Yang Murah. Dengan harga di bawah RM30, sebiji Sabun Madu Herba boleh bertahan sekitar 3 bulan. Bermaksud anda cuma belanjakan sekitar RM10 sebulan. Dan BOLEH BERHENTI memakainya bila masalah anda pulih.

3) Penghantaran yang SUNGGUH PANTAS. Pesanan akan tiba di depan pintu rumah anda seawal 1 HARI bekerja. BAYAR HARINI, ESOK DAH SAMPAI ke tangan. Saya tak mahu anda menunggu lama untuk barang yang dah anda bayar.

4) Sabun Madu Herba HANYA DI JUAL DI SINI. Anda tak jumpa Sabun ini di mana mana2 kedai  BIASA...

P/S   PADA ANDA YG BERMINAT NAK BORONG ATAU JADI PENGEDAR?
HUBUNGI h/p yg tertera di side Bar >>>>>>>>>>
add WECHAT/WHATSaPP..

Tanaka powder 110G....promosi ramadhan..23 july - 31 ogoss

PROMOTION RAMADAN 23 JULY- 31 AUGUST 2013

013
                                            malam sebelum tido cuci muka dengan sabun madu herba..
                                                          sebelum tido sapu bedak tanaka..


SET TANAKA ROSE BERAT 110G & SABUN MADU HERBA.
DUA GABUNGAN YG SERASI...JOM GRAPP ITT
Thanaka warna Pink (Rose) dikatakan sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat masalah jeragat. 

Bila di gandingkan dengan Sabun Madu Herba, pasti memberi hasil yang lebih ...SUPERB

SET TANAKA CREAM + SABUN MADU
RM50 /SM
RM55S/SRWK



SET TANAKA HIJAU  110G & SABUN MADU HERBA RM50/SM
RM55/S/SRWK


KAMI POS LAJU...
DISKAUN / PROMOSI - Sabun Madu Herba & Bedak Tanaka

Sabun Madu Herba - 1 pcs RM30
Bedak Tanaka (110g) - 1 pcs RM35/sm/s/srk  rm45

Tetapi, dengan pembelian "combo" , harganya cuma :

RM50, Kos pos adalah PERCUMA!
RM65 Untuk Sabah dan Sarawak



Friday, 19 July 2013

EYELINER....waterproof

ALBUM : EYELINER
CODE : ELP147-MAKER
RM20.00 EACH


berminat?
 nyatakn kod color..
ALBUM : EYELINER
CODE : ELP166
RM12.00 PCS
cantek tak bila dah make up?

Thursday, 18 July 2013

K-Colly Sweet17 Secret Whitening Skin...


KENAPA anda perlu MEMILIH K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda???

-->produk keluaran MALAYSIA
-->halal JAKIM,
-->sijil GMP,
-->berasaskan formula teknologi nano dari Korea,
--> kehalusan kolagen 1,000,000Mg






ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

SELAIN ITU:

Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata. Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat. Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut. Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain...








salam ramadhan...
RM169 (S/M)
                                                                        RM179(S/S)
dengan free giftt

PERCUMA NOSE UP
PERCUMA SISEIDO BLACKHEAD MASK
PERCUMA SISEIDO WHITE MASK
PERCUMA NATURGO MASK
PERCUMA LIPMASK COLLAGEN
PERCUMA EYEMASK COLLAGEN